S spremljanjem problematike učinkov nezdravega prehranjevanja smo začutili odgovornost in se odločili, da se ne prepustimo neusmiljenemu toku, temveč se raje pridružimo tistim, ki si z mislijo na zdajšnje in prihodnje rodove vsak po svojih močeh prizadevajo zaustaviti uničevanje človeštva in zemlje. Tako smo za nadaljnjo poklicno pot izbrali in odprli trgovino Dobra misel.

Ponudba ekoloških izdelkov je vedno večja. Z zadovoljstvom ugotavljamo tudi, da je zmeraj več ljudi, ki te izdelke kupuje in zmeraj več takih, ki se zavedajo, da zares dobre stvari ponavadi nimajo reklame – ali drugače, več denarja kot se porabi za reklamo izdelka, manj ga ostane za njegovo kvaliteto.

 

Kakšen je NAŠ PRODAJNI PROGRAM?

Med prodajnimi izdelki trgovine prevladujejo živilski izdelki, vsi seveda kontroliranega ekološkega porekla. Nekaj jih je od domačih ekoloških pridelovalcev, večina pa jih je uvožena iz evropskih držav (Italija, Avstrija, Nemčija). Imamo tudi živila primerna za osebe z alergijami in intolerancami na določena živila (diabetes, celiakija, itd.).

Poleg živilskih izdelkov nudi trgovina še certificirano naravno kozmetiko, razgradljiva čistila, ekološke sokove in čaje, ekološki sanitetni material, spodnje perilo za otroke in odrasle iz ekološkega bambusa in bombaža, oblačila za dojenčke iz ekološkega bombaža in volne, oblačila iz konoplje, kristale, nakit, knjige itn.

V primeru, da želite sveže mleto moko za peko kruha, sladic, itd., imate možnost, da vam zmeljemo vrsto žita, ki je v trgovini trenutno na voljo.

Vsak ponedeljek, sredo in petek pa je v prodajalni na voljo tudi svež kruh iz ekološke moke…pokličite ali nas obiščite.

V razmislek ...
“Sadje in zelenjava v pločevinkah sta pogosto umetno obarvana s katerim izmed 15. umetnih barvil.”
Kontaktni podatki

Delovni čas:
Ponedeljek-petek 9.00 - 19.00
Sobota: 9.00 - 12.00
KLASA d.o.o. Alpska cesta 42,
4248 Lesce, Slovenija
Telefon: 04 531 7373
E-pošta: info@klasa.si

Naročila

V prodajalni Dobra Misel vam zmeljemo svežo moko, vsak ponedeljek, sredo in petek pa prodajamo tudi sveži kruh iz ekološke moke...
Informacije na telefon: 04 531 7373
E-pošta:
info@klasa.si